banner913
banner932
banner1012

Çanakkale Ortaokulu takdiri hak ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesinin güzide ortaokullarından Çanakkale Ortaokulu’nun velileri Çanakkale Ortaokulu yönetiminin yaptıklarıyla takdiri hak ettiklerini dile getirdiler.

banner974
Çanakkale Ortaokulu takdiri hak ediyor

banner971
 
Veliler “Bu yıl da her yıl olduğu gibi okulumuzun bahçesindeki zeytinleri toplayıp yağ çıkarıldı. Bu yağları da öğretmenlerimiz ve velilerimize satarak elde edilen parayla da 16 öğrencimize ayakkabı hediye edildi. Güle güle kullansınlar” diyerek bunu takdir ettiklerini yinelediler.
Aldıkları bilgilere göre zeytin yağlarının çıkarılması için yağ değirmenini ücretsiz kullandıran ve şişelerini veren Uğur Yağcıoğlu ile Selden Yağcıoğlu'nu kutlayan veliler, “Ayrıca okuldaki zeytinleri toplayan İbrahim Özerinç ile Okul müdürü ce değerli öğretmen ile velilere teşekkür ederiz. Paylaşmak güzeldir” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.