banner913
banner932
banner1012

Çamurluksuz, plakasız ve süratli

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir araç sürücüsü vatandaşımız, ülkede bazı ağır araç sürücülerinin kullandıkları kamyon veyahut tırların yollarda nasıl ilerlediğine hiç dikkat etmediğini belirterek, bize gönderdikleri fotoğrafla bu gibi araçların yollara çıkmaması gerektiğini kaydettiler.

banner974
Çamurluksuz, plakasız ve süratli

banner971

Fotoğrafa dikkatli bakıldığı zaman kamyonun arka çamurluklarının iki tarafta da kopuk olduğunu ayrıca kamyonun arka plakasının ise olmadığını belirten sürücü vatandaşımız “Bu kamyon kış aylarıyla birlikte çamurların da tekerleklere yapışmasıyla yola çıktığı zaman arkasından gelecek olan diğer araçları adeta kör edecektir” dedi.

Bu kamyonu kullanan şoförün ayrıca yolda en az 90-100 km sürat yaptığını da iddia ederek “Bu kamyonu geçmek için adeta canımı yedim. Ben onu geçmek için süratlendikçe o önündeki araçları dolaşıyordu. Sanki de salon araç kullanıyormuş gibi kamyon kullanıyordu” diyerek sitem etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.