banner913
banner932
banner1012

“Bu ülkede rastgele yaşıyoruz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Güzelyurt bölgesinden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde gerçektende şansa yada rastgele yaşadığımızı savunarak bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla geçtiğimiz gün karşılaştıkları bir durumu bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
“Bu ülkede rastgele yaşıyoruz”

banner971
 
 
Fotoğrafta görülen kuyunun Güzelyurt Yayla yolu üzerinde açık vaziyette olduğunu belirten vatandaşlarımız “Yaklaşık 10 metre derinlikte bir kuyu var, yürüyüş yapan arkadaşlar dikkatli olsunlar.” diyerek uyarıda bulundular.
Bu kuyunun buraya ne zaman açıldığını bilmediklerini dile getiren vatandaşlarımız, “Bu yol yapılırken bu kuyu varsa idi neden kapatılmadı. Eğer sonradan açıldıysa kimden izin alınarak açıldı? diye sormak hakkımız. Bu ülkede gerçektende şansa ya da rastgele yaşıyoruz” dediler.
Gece vakti bu yolda yürüyen bir kişi açık halde olan bu kuyuya düşmesi durumunda kimsenin onu kurtaramayacağını belirten vatandaşlarımız, bu konuya bölge yetkililerinin hemen müdahale etmesini ümit ettiklerini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.