banner913
banner932
banner1012

Bu tam bir sorumsuzluk

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, kış aylarında her tarafın yeşile bürünmesiyle insanların kendini doğaya saldığını ancak doğada karşılaştıkları manzaralar sonucunda kahrolduklarını dile getirerek bize ulaştırdıkları fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bu tam bir sorumsuzluk

banner971

Geçtiğimiz gün Akova-Yıldırım-Geçitkale bölgesinin ortasında bulunan ova yollarını kullanarak doğada yürüyüşe çıktıklarını anlatan vatandaşlarımız ancak fotoğrafta karşılaştıkları manzaradan dolayı morallerinin sıfırlandığını ifade ettiler.
Bazı kendini bilmezlerin molozları doğaya bıraktıkları yetmezmiş gibi ölmüş hayvanlarını da ulu orta yere attıklarını söyleyen vatandaşlarımız “Bu hayvan ölüleri etrafa kötü koku yaydıkları yetmezmiş gibi hastalıkta yaymakta. Zira başı boş köpekler bu ölmüş hayvanları parçalayarak yemekteler. Böylece hastalığı taşımış oluyorlar” diye konuştular.
Bunun tam bir sorumsuzluk olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, hayvan ölülerini toprak altına gömmeyen bu sorumsuzların yetkililer tarafından tespit edilerek cezalandırılmaları gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.