banner913
banner932
banner1012

“Bu nasıl bir sessiz bölge?”

banner1020

“Sessiz bölge ilanı verilen bölgeyi Aya Napaya cevirdiler. Roots bar pansiyon veya turistlik bir yapı yapmışsa yasal olarak çevre sakinlerinden görüş alınmalıydı”

banner974
“Bu nasıl bir sessiz bölge?”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Tatlısu bölgesindeki Boray Seaside apartmanlarında  ikamet eden vatandaşlarımız bölgelerinin sessiz bölge ilan edilmesine karşın son zamanlarda oldukça gürültülü bir hayatın olmasından yana isyan ettiler.
Kaldıkları sitenin Küçükerenkoy ve Bahçeli’nin tam ortasında ama koçanlarının Tatlısu olarak geçtiğini belirten vatandaşlarımız “Sitemizin önünde Roots Bar diye bir bar var. 3 yıldır faaliyette değildi çünkü sunulan projeleri ve yapılan binalar tutmuyordu, ancak bu yıl faaliyete başladı” dediler.
Ayrıca Küçükerenköy’ün sessiz bölge ilan edildiğini ama çok kısa aralıklarla küçücük yerde 4 bar/resturant bulunduğunu ve hepsinin de ayrı gecelerde müzik çaldığına dikkat çekerek “Sessiz bölge ilanı verilen bölgeyi Aya Napaya cevirdiler. Roots bar pansiyon veya turistlik bir yapı yapmışsa yasal olarak çevre sakinlerinden görüş alınmalıydı” diye konuştular.
Şikayetlerini çeşitli mercilere yaptıklarını ancak hiçbir şekilde kendilerine yardımcı olunmadığını ifade eden bölge sakinleri Yerli kurallara uyuyor yabancılar istedikleri gibi at oynatıyor ki bizim bölgemiz en sık kaza olan bölgedir. Bizi yok saymalar aşırı desibellerle müzik çalınması bölge sakinlerine huzursuzluk veriyor.” diyerek isyanlarını paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.