banner913
banner932
banner1012

“Bu nasıl bir çöp çıkarma şeklidir”

banner1020

banner974
“Bu nasıl bir çöp çıkarma şeklidir”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, ülke olarak gün geçtikçe yaşadığımız çevreye karşı oldukça duyarsız vatandaşlar olmaya başladığımızı geçtiğimiz gün karşılaştıkları manzara karşısında bir kez daha anladıklarını dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Fotoğrafta görülen çöp manzarasının Girne’de Merkez Komutanlığı bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından oluşturulduğunu iddia eden vatandaşlarımız “Bu nasıl bir çöp çıkarma şeklidir. Biraz kendinize gelin ayıptır toplayanlara” diyerek bu şekilde duyarsızca etrafa çöp bırakılmaması gerektiğini kaydettiler.
Bize ulaşan vatandaşlarımız Girne Belediyesi ekiplerinin  gereken temizliği yaptığını dile getirerek burada yaşayan kişilere seslenerek “Burada şimdi gerekli temizlik yapıldı. Ancak siz kendinizi düzeltin.  Aksı takdirde gelecek olan cezadan sonra çalacak kapı aramayınız lütfen” diye uyarılarını yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.