banner913
banner932
banner1012

Bu kamyonları denetleyen yok mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, son günlerde kullandığı yol güzergahı üzerinde sıkça rastladığı fotoğraftaki gibi yük kamyonlarıyla ilgili sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Bu kamyonları denetleyen yok mu?

banner971
 
Fotoğrafı İskele-Yonca Kavşağı anayolunda çektiğini belirten vatandaşımız, bu yolun daha çok ağır yük araçları olan kamyon, TIR ve bunun gibi araçların sürücüleri tarafından kullanıldığını dile getirerek fotoğrafta görüldüğü gibi kamyonun birçok eksiği olduğunu ifade etti.
Bu eksikliklerin başında kamyonun her iki tarafındaki arka tekerleklerdeki çamurlukların olmayışı olduğunu belirten duyarlı vatandaşımız “Bu kamyonun yağmurlu günlerde arkasından gelen araçları mahvettiğinin farkında değil mi acaba” diyerek sorguladı.
Öte yandan kamyonun bir diğer eksiğinin ise taşıdığı yükü örtmekte kullandığı branda tarzı ötüşü olmaması olduğunu söyleyen vatandaşımız “Yol boyunca kamyonun kasasında taşıdığı topraklar, ince taşlar rüzgarla birlikte arkadan gelen araçların üzerine dökülüyordu. Ancak kamyon sürücüsü hiç umursamadan son sürat yoluna devam etti” diyerek sitemini dile getirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.