banner913
banner932
banner1012

Bu halk nasıl geçinecek?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizde yılbaşından itibaren fiyatların adeta uçuşa geçtiğini dile getirerek bu konuda denetim mekanizmasının ne yaptığını sorguladılar.

banner974
Bu halk nasıl geçinecek?

banner971

Vatandaşlarımız, özellikle bakliyat ürünü ve gıda malzemelerinde son zamanlarda sürekli bir yukarıya doğru artış olduğuna dikkat çekerek, dövizde aşağıya doğru bir iniş olmasına karşın fiyatların hep yukarıya gittiğini ifade ettiler.
Fotoğrafta görülen 800 gramlık kurul böğrülcenin fiyatının geçen hafta 15 TL olduğunu belirten vatandaşlarımız “Fotoğrafta da gördüğünüz gibi bu hafta 25 TL olmuş kuru böğrülce. Tam almak için elimizi uzattığımız anda raftaki fiyatını görünce elimiz geri gitti” diyerek yaşadıkları şoku anlattılar.
Dövizin inişte olduğunu, memura artış verilmediğini ifade eden vatandaşlarımız, ancak yılbaşından bugüne bütün ürünlerin fiyatları %15-35 oranında arttığını dile getirerek “Bu halk nasıl geçinecek. Bu fiyatlarla alışveriş yapmak çok zor. Tencerelerde insanlar taş mı kaynatacak” diyerek sitemlerini paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.