banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler hoş değil

banner1020

“Bu görüntüler hoş değil. Ancak bu görüntülerin sebebi yerel otoritenin zayıf kalmasıdır”

banner974
Bu görüntüler hoş değil

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakinleri son günlerde gözlemledikleri şehir içinde çöplerin yığın halinde olmasının her geçen gün arttığını belirterek bu konudaki düşüncelerini bizlerle paylaştılar.
Fotoğrafta görülen çöpleri geçtiğimiz gün Barış Gücü kampının arka sokağında çektiklerini dile getiren vatandaşlarımız, bu çöplerin ve molozların neden buraya bırakıldığını sorguladılar.
Yaklaşık 20 metre ilerde bir apartmana ait çöp konteyneri bulunduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, çöp konteyneri yerine neden ortaya yere bu çöp ve molozların bırakıldığını sorarak biraz daha duyarlı olmak gerektiğini ifade ettiler.
Böyle görüntüleri eskiden kırsal alanlarda gördüklerini fakat şimdilerde büyük şehirlerde de görmeye başladıklarını dile getiren vatandaşlarımız “Bu görüntüler hoş değil. Ancak bu görüntülerin sebebi yerel otoritenin zayıf kalmasıdır” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.