banner913
banner932
banner1012

“Bu görüntüler, devletin durumunu özetliyor”

banner1020

banner974
“Bu görüntüler, devletin durumunu özetliyor”

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Eski Eserler ve Müzeler Dairesi emeklisi bir vatandaşımız, Girne Kalesi içindeki müzenin durumunun içler acısı olduğunu ifade ederek düşüncelerini bize gönderdiği bazı fotoğraflarla paylaştı.
Emekli vatandaşımız Girne kalesinde emek veren ve iş yapanların emekli olduğunu şu anda geçmişte burada hep oturan ve dalga geçenlerin zaman geçirdiğini ve bu nedenle turistlerin fotoğraflardaki pisliklerle karşılandığını iddia etti.
“Devlete para akıtan ana merkez eski eser Girne Kalesi bizim zamanımızda böyle mi idi? Ben memur olarak Özkan Burçel'e, Ali Çolak’a yardım etmek amacı ile çimento yoğurdum toprak depoların zeminini çimentolamak amacı ile. Adam yetersizliğinden Ömer ve Özkan ile birlikte müzeleri temizlerdik. O zaman işçilerden biri olan A. ise ofiste oturup hiç bir şeye yardım eli uzatmadı. Çünkü arkası sağlam idi.” dedi.
Fotoğraflardaki bu görüntülerin böyle değerli bir eski eser müzesine yakışmadığını ifade eden emekli vatandaşımız “Bu fotoğraftaki durumun devletin tüm kademelerini yansıtan bir durum. Heryer bu şekilde kokuşmuş başı boş durumda” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.