banner913
banner932
banner1012

Bu çadır nereden çıktı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini esnaflarımız, geçtiğimiz gün Gönyeli – Yenikent bölgesine giderken dikkatlerini çeken bu çadırın nereden çıktığını sorguladılar.

banner974
Bu çadır nereden çıktı?

banner971
 
 
 Metehan yolu ile Yenikent yolu çemberinin yakınında Hacıali Motors’a ait alanın yanında kurulmuş olan bu çadırın isminin de Hayat Lefkoşa Çadırı olduğunu aktaran vatandaşlarımız, “Bu çadır ne amaçla buraya kuruldu anlamadık. Ancak içinde alışveriş mi yapılıyor yoksa birileri mi kalmakta çok merak ettik” dediler.
Buraya kurulan çadırdan Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bilgisi var mı yok mu merak ettiklerini dile getiren vatandaşlarımız, şehrin göbeğinde çadırda yaşamın nereden çıktığını sorguladılar.
“Herhalde modern bir bölge olan Yenikent’te birçok mağaza ve alışveriş merkezi varken buraya kurulan bu çadırda alışveriş yapılmıyor diye düşünüyoruz. Ancak bir taraftan da burası KKTC, burada herşey olur demekten de kendimizi alamıyoruz” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.