banner913
banner932
banner1012

Böyle sorumsuzluk olmaz

banner1020

banner974
Böyle sorumsuzluk olmaz

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevreci vatandaşlarımız geçtiğimiz Cuma günü resmi tatili fırsat bilerek bir doğa yürüyüşü yapmak amacıyla Beşparmak Dağları’nın güzel yürüyüş yolları olan Alevkayası Piknik Alanı bölgesine gittiklerini ancak gördükleri manzara karşısında adeta insanlıklarından utandıklarını dile getirerek sitemlerini bize gönderdikleri fotoğraflarla paylaştılar.
Cuma sabah sabah 06:30 Alevkayası Piknik Alanı’na gittiklerini belirten doğa sever vatandaşlarımız “Fotoğrafta da gördüğünüz gibi piknik alanındaki piknik masası ve çevresi rezil vaziyette. İçimizden hiç fotoğraf çekmek gelmedi ancak bu rezilliği deşifre etmezsek yapanların yanına kar kalacağını bildiğimiz için sizlerle paylaştık” diye konuştular.
İnsanlarımızın neden bu kadar çevresine duyarsız olduğunu sorgulayan doğa sever vatandaşlarımız “Ama bu rezilliği yapanlar insan olamazlar. İnsan böyle şeyler yapmamalı” diyerek adeta isyan ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.