banner913
banner932
banner1012

Böyle keyfilik olmaz

banner1020

Üreticinin tarladaki ekinleri eziliyor

banner974
Böyle keyfilik olmaz

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı üretici vatandaşlarımız, bölgelerinde Kasım ayının sonunda yağan bereketli yağmurlar sonrasında ekim yaptıkları tarlalarının çimlenerek büyüdüğünü ancak bazı kendini üretici zanneden kişilerin tarlalarındaki ekinleri ezdiğini söyleyerek sitemlerini dile getirdiler.
Neredeyse bir karış olan ekinlerinin bu kendini bilmez üretici kılıklı insanların yol kullanmak yerine tarlaların içinden keyfi olarak geçerek ne öğrendiğini sorgulayan üretici vatandaşlarımız “Şu anda belki daha tam olarak boylanmadığı için verim kaybı olmayacak ama bu şekilde keyfi olarak tarlalarda dolaşan bu kişinin ilerleyen günlerde yine ayni şekilde dolaşmayacağı ne malum” diyerek sitemini paylaştı.
Yasalara göre, bir kişinin başka bir kişiye ait malına izinsiz giremeyeceğini hatırlatan vatandaşlarımız bu şekilde hareket eden kişiyi yakalarsalar mahkeme köşelerinde süründüreceklerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.