banner913
banner932
banner1012

Böyle dere temizliği olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde doğal yaşamın her geçen gün tahrip edildiğini belirterek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Böyle dere temizliği olmaz

banner971
 
Bize gönderdikleri fotoğraflarla birlikte “Herhalde dere temizliğinden anladığımız, dere kenarlarının dümdüz edilip, birçok canlı türünün yaşam alanını bozmaktır” diyerek bu yapılan temizliğin çok yanlış bir uygulama olduğunu savundular.
“Milyonlarca canlının yaşadığı derelerde habitat nasıl yok edilir merak ediyorsanız fotolara bakabilirsiniz” diyen doğasever vatandaşlarımız, temizlik yapılacak diye yapılan çalışmanın birçok yararlı hayvanının ve canlının yok olması anlamına geldiğini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.