banner913
banner932
banner1012

“Boşa tartışmak yerine iş yapmak gerek”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin kontrolden çıktığını gördükleri için oldukça mutsuz olduklarını ifade ederek bizlere gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Boşa tartışmak yerine iş yapmak gerek”

banner971
 
Fotoğrafta görülen aydınlatma lambasının dün öğlen saat 12.00 civarında Ozanköy’de  çekildiğini belirten vatandaşlarımız “Köyümüzün elektrik direklerinde lambalar hâlâ yanıyor. Ancak Bellapaiste turistler gece telefon ışıklarını kullanıyor, çünkü yollarda lambalar yanmıyor” dediler.
Elektrik Kurumu ile ilgili son günlerde yaşanan tartışmaların artık bitmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Yapılması gereken çok şey varken gereksiz yere yapılan tartışmalarla günler boşa geçiyor. Köyümüzde elektrik direklerindeki lambalar öğle saat 12.00 olmasına karşı halen yanarken hemen yanı başımızdaki Bellapais bölgesinde geceleyin sokakların zifiri karanlık olması akıl alacak bir durum değildir” diye konuşarak adeta isyan ettiler.
Artık tartışmak ve birbirimizin üzerinden ego tatmin etmek yerine bu ülke için faydalı işler yapmak gerektiğine vurgu yapan vatandaşlarımız herkesi görev yapmaya davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.