banner913
banner932
banner1012

Bisiklet sürmek sağlık için önemli. Fakat yol yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkede sağlık için bisiklet süren birçok kişi olduğunu ancak bu insanların yollardan dolayı hayatlarının tehlikede olduğunu ifade ederek bu konudaki sitemlerini paylaştılar

banner974
Bisiklet sürmek sağlık için önemli. Fakat yol yok

banner971
 
Vatandaşlarımız “Bisiklet sürmek sağlık için önemli. Fakat, bisiklet yolu yok. Yollar ise çok tehlikeli” diyerek en azından banketlerdeki ağaç dalları, otlar temizlense yol kenarlarından bisikletlerini sürebileceklerini ifade ettiler.
Ülkemizde başta anayollar olmak üzere tali yolların da her geçen gün bozulduğunu bu nedenle değil bisikletlilerin araç sürücülerinin bile zor anlar yaşadığını söyleyen vatandaşlarımız “Çukurlar veya yol çökmeleri doldurulsa, bir nebze olsun güvenli bir ortamda bisiklet sürülebilecek. Ancak bu konuda girişim yok” dediler.
Vatandaşlarımız bisiklet kullanmanın sağlık için çok faydalı olduğunu ancak sağlık için canlarından olmak istemediklerini de sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.