banner913
banner932
banner1012

“Biraz daha duyarlı olalım”

banner1020

banner974
“Biraz daha duyarlı olalım”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, özellikle birçok alışveriş merkezlerinde yardım derneklerinin bıraktıkları bağış kutularına kendini bilmez kişilerin para yerine fiş veya fatura bırakmalarının çok büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirdiler.
Özellikle kanser hastaları için bırakılan yardım veya bağış kutularını birçok alışveriş yerinde veya mağazalarda görmenin mümkün olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, ancak bu yardım kutularına atılan alışveriş fişlerinin bir işe yaramadığının bilinmesine karşın neden atıldığını sorguladılar.
Biraz daha duyarlı olma çağrısı yapan vatandaşlarımız “Bu uyardım kutularına, para bile atmıyorsak, alışveriş fişlerini de lütfen atmayalım, biraz saygı ve duyarlılık gösterelim” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.