banner913
banner932
banner1012

Beton mikserleri daha dikkatli kullanılmalı

banner1020

İnşaat sektörünün büyümesiyle birlikte yollarda artan beton mikserleri yollarda büyük tehlike saçıyor

banner974
Beton mikserleri daha dikkatli kullanılmalı

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkemizde her geçen gün biraz daha karmaşık olan yollarımızın özellikle büyük ve yük taşıyan araçlar nedeniyle kullanılmaz hale geldiğini savunarak sitemlerini paylaştılar.
Özellikle inşaat sektörünün büyümesiyle birlikte yollarda artan beton mikserlerinin yollarda büyük tehlike saçtığını dile getiren sürücülerimiz, bu beton mikserlerinin zaman zaman yollara taşıdıkları hazır betonları döktüğünü ve bu nedenle de yolların bozulduğunu ifade ettiler.
Öte yandan bu beton mikserlerinin akşam saatlerinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde de yollarda olduğunu söyleyen sürücülerimiz, bazılarının arka sinyal lambalarının kırık olduğunu bazılarının, fren lambalarının çalışmadığını ifade ederek, her an bir kaza yaşanabileceği endişesi taşıdıklarını söylediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.