banner913
banner932
banner1012

Beton mikseriyle yarışır gibi yokuş aşağı inilir mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkemizde büyük ve ağır araçların sürücülerinin ülkemiz koşullarına uygun sürüş yapmadığını savunarak bu konuda bize bir fotoğraf göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Beton mikseriyle yarışır gibi yokuş aşağı inilir mi?

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi beton mikseri aracın Lefkoşa – Girne anayolunun Ciklos mevkiinde aşağıya doğru inmekte olduğunu söyleyen duyarlı sürücülerimiz, ancak bu iki aracın yüklerine hiç aldırış etmeksizin adeta yarışır vaziyette sürüş yaptığını iddia ettiler.
“Beton mikseriyle yarışır gibi yokuş aşağı inilir mi?” diye sorgulayan duyarlı sürücülerimiz küçük çaptaki araç sürücülerinin bile bu şekilde hızla yokuşa aşağıya inmediklerini söylediler.
Yükleri ağır olan bu araçların özellikle yokuş inerken sürat azaltmaları gerekirken bunların süratlerini artırdığını ifade eden sürücülerimiz “Fotoğraftaki mikser sürücüleri yollarımızın koşullarını dikkate alarak sürüş yapsalar, bu yokuştan aşağıya süratli bir şekilde inmeyeceklerdir” diye konuştular.
Yokuş aşağı inerken, bu gibi araçların çok dikkatli olması gerektiğini belirten sürücülerimiz, frenlerinin patlaması durumunda bir felaket olabileceğine dikkat çektiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.