banner913
banner932
banner1012

Beşparmakların ürküten görüntüsü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre duyarlısı vatandaşlarımız, ülkemizin kuzeyinde yer alan Beşparmak sıra dağlarının her geçen gün biraz daha yok olduğunu ve bu durumun bir çevre felaketine dönebileceğini ifade ederek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemleri dile getirdiler.

banner974
Beşparmakların ürküten görüntüsü

banner971
 
Çevreci vatandaşlarımız fotoğrafta da görüldüğü Beşparmak Dağlarında sürdürülen taşocağı faaliyetlerinin sonucunda dağın bir bölümünün yok olduğunu ifade ederek “Güzelim dağlarımız ve bitki örtüsü yok oluyor, ancak buna kimse dur demiyor” diye konuştular.
Taşocaklarında yapılan patlatmalar ve kazılar sonucunda dağlardaki başta ormanlık alanlar ve bitki örtüsünün yok olduğunu savunan vatandaşlarımız “İlerleyen zamanlarda bu bölgede görülecek kuvvetli yağmurlar büyük tehlikelere gebe. Zira yağmur sularını tutacak ne ağaç kaldı ne de bitki örtüsü. İnşallah bu durum birilerinin canına zarar vermez” diyerek sözlerini tamamladılar. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.