banner913
banner932
banner1012

Beleşe deniz, ya beleşe çöplük

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde sadece kendini düşünerek yaşayan bir kesim insanlar olduğu sürece çevre kirliliğinin bitmeyeceğini dile getirerek dün çektiği bir fotoğrafı bizlerle paylaşarak isyanlarını ifade ettiler.

banner974
Beleşe deniz, ya beleşe çöplük

banner971
 
Ülkede bazı sahillere girişlerde ücret alındığını bazı sahillerimizde ise denize ücretsiz giriş yapılabildiğini belirten vatandaşlarımız, “Fotoğrafın olduğu sahilimiz Gazimağusa’daki Silver Beach sahilidir. Yani denize beleşe giriliyor. Ama burada insanlarımız olayı farklı anlıyor herhalde. Denize beleşe girdikleri gibi sahile de çöplerini ya beleşe bırakıyorlar” dediler.
İnsanlarımızın sahilde yeyip içtikten sonra neden çöplerini alıp yanlarında götürmediklerini anlayamadıklarını söyleyen duyarlı vatandaşlarımız “insanlarımız biraz daha sorumluluk sahibi olmazlarsa gelecekte değil denize girmek, bu çöplerden dolayı evlerinden dışarıya bile çıkamayacaklar” diyerek sitemlerini paylaştılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.