banner913
banner932
banner1012

Bazı şeylerden ders çıkarmıyoruz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde yaşanan gerek iş kazalarının gerekse trafik kazalarından hiç ders çıkarmayan bir toplum olduğumuzu ifade ederek bize ilettiği fotoğrafla sitemlerini paylaştı.

banner974
Bazı şeylerden ders çıkarmıyoruz

banner971

Duyarlı vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen van araçla geçtiğimiz gün Mutluyaka – Tuzla köyü arasında araçlarıyla ilerlerken karşılaştıklarını belirterek, “Uzaktan sadece van aracın içinde inşaat kalaslarının taşındığını zannediyorduk. Ancak biraz yaklaştığımız zaman aracın içinde kalasların üzerinde işçilerinde olduğunu fark edince şok yaşadık. Bu işçiler aracın içinde hiçbir tedbir almadan emniyetsiz bir şekilde yolculuk yaparak adeta ölümle dans ediyorlardı” dediler.
Son zamanlarda yaşanan iş kazalarına dikkat çeken vatandaşlarımız, “O kadar uyarıya rağmen ve yaşanan ölümlere rağmen hiç ders çıkarmıyoruz ve adeta ölümü üzerimize çekmeye devam ediyoruz” diyerek bu konudaki isyanlarını dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.