banner913
banner932
banner1012

Bayram sohbetlerinde gündem ‘müjdelerdi’

banner1020

banner974
Bayram sohbetlerinde gündem ‘müjdelerdi’

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde dün kutlanmaya başlanan Kurban Bayramı pandemi nedeniyle buruk geçerken, bayram ziyaretleri sırasında vatandaşların gündeminin Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı müjdeler olmuş.
Bize ulaşan bilgilere göre, özellikle orta yaşta olan vatandaşların aileleri ziyaretleri sırasında gündemlerinin çoğunluğunu Erdoğan’ın açıkladığı yeni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve yeni parlamento binası yapımı oluşturduğu kaydedildi.
Vatandaşlar, yaptıkları kendi aralarında yaptıkları tartışmalarda ne külliyenin ne de yeni parlamento binasının acil olduğunu esas yapılması gerekenin yeni hastaneler ve yeni okul binaları olduğu bildirildi.
Şu an ülkede acilen bir tam teşekküllü yeni bir hastaneye ihtiyaç olduğu konusunda hem fikir olan vatandaşlar ilerleyen yıllarda yeni bir Cumhurbaşkanlığı külliyesinin de yapılabileceğini dile getirmişler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.