banner913
banner932
banner1012

Başıboş köpekler hayvancıyı perişan ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde hayatlarını hayvancılıkla uğraşarak kazanmaya çalışan vatandaşlarımızın her geçen gün yükselen girdi maliyetleri yetmezmiş gibi bir de başıboş köpeklerin verdiği zararlardan dolayı perişan oldukları bildirilmekte.

banner974
Başıboş köpekler hayvancıyı perişan ediyor

banner971
 
Bize ulaşan bilgilere göre, Mesarya bölgesi köylerinden Dörtyol köyünde küçükbaş hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşımızın ağılına dün sabaha doğru giren başıboş köpeklerin büyük zarara neden oldukları ifade edildi.
Dörtyollu hayvancımızın ağılına gire köpek veya köpeklerin ağıldaki koyunlara saldırması sonucunda 7-8 koyunu öldürdükleri bize gelen bilgiler arasında bulunuyor.
Hayvancının bu durum karşısında ne yapacağını bilemediği belirtilirken “Benim zararı mı kim karşılayacak. Nereden baksanız 20 bin TL zararım var. Bu köpek veya köpekleri neden başıboş bırakıyorlar. Sahipleri yoksa neden toplanmıyorlar?” diyerek sorguladığı bize ulaşan haberler arasında.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.