banner913
banner932
banner1012

Başıboş köpekler danaları parçaladı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Yıldırım köyünden ulaşan bazı hayvancı vatandaşlarımız, son günlerde başıboş köpeklerden dolayı büyük zarara uğradıklarını dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Başıboş köpekler danaları parçaladı

banner971
 Büyük av sezonun başlaması sonrasında ovalara bırakılan köpeklerin başıboş olarak köylerde veya ovalarda dolaştıklarını belirten hayvancılarımız, bu başıboş köpeklerin geçtiğimiz hafta üç mandırada süt danalarına saldırarak onları parçaladıklarını vurguladılar.
“Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi mandıralarımızda bulunan küçük süt danalarına kafeslerinin içinde saldıran köpekler danalarımızı parçalayıp onları öldürdüler. Bu olay bir gün arayla üç farklı mandırada meydana geldi” diyen hayvancılarımız bu danaların en az 3 bin TL değeri olduğunu vurguladılar.
Havaların soğumasıyla birlikte aç kalan bu köpeklerin hayvanları parçalamaya başladığını savunan hayvancılar “Artık geceleri mandıramızda köpek mi bekleyeceğiz bilemedik. Bu konuda yetkililerden bir yardım istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.