banner913
banner932
banner1012

Balon balıklarıyla mücadele ne oldu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı balıkçılarımız, ülkemiz denizlerinde son yıllarda görülmeye başlayan Balon balıklarıyla mücadele konusunun ne olduğunu sorgulayarak sitemlerini aktardılar.

banner974
Balon balıklarıyla mücadele ne oldu?

banner971
 
Balon balıklarının her geçen yıl arttığını söyleyen balıkçılarımız, bu balıklardan dolayı diğer balık türelerinin de azaldığını ifade ederek, devletin başlattığı balon balıklarıyla mücadele kapsamındaki balık başına 2 veya 3 TL verilmesi projesinin uygulanıp uygulanmadığını sordular.
Balıkçıların denize açılmaktan usanır olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, “Balık avlamak için denize açılıyoruz. Ancak ağlarımız balon balıkları dışında balık takılmıyor. Herhalde diğer balıkları Balon balıkları tükettiler” diyerek sitemlerini paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.