banner913
banner932
banner1012

Bakan başka, bayiler başka söylüyor

banner1020

banner974
Bakan başka, bayiler başka söylüyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizde akaryakıt dağıtımı yapan iki şirkten biri olan K-Pet’te son günlerde benzin sıkıntısı yaşandığı haberleri ile ilgili önceki gün açıklama yapan Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu’nun sıkıntının aşıldığı yönündeki açıklamasına karşın K-Pet’e bağlı istasyonların bunu doğrulamadığı bildirilmekte.
Bize ulaşan bilgilere göre, K-Pet istasyonlarından sürekli benzin alan kişilere istasyon çalışanlarının önümüzdeki günlerde 95 oktan Benzin bulamayacaklarını ilettiği aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.
Birçok istasyonun elindeki 95 oktan Benzini bitirdikten sonra benzin almak için K-Pet dolum tesislerine gidip elleri boş döndüğü yönünde haberler bize ulaşırken, Bakanın açıklamalarının sadece piyasada panik havası oluşmaması için yapılmış olacağı belirtilmekte.
K-Pet’in hafta sonuna kadar gemilerinin ancak adaya ulaşabileceği bu nedenle Al-Pet’ten takviye aldığı ancak Al-Pet’in sınırlı miktarda benzini K-Pet’e verdiği bize ulaşan bilgiler arasında bulunuyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.