banner913
banner932
banner1012

Babalar Günü biraz olsun esnafın yüzünü güldürdü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde ve dünyada kutlanan ortak günlerden biri olan Babalar Günü dün ülkemizde de kutlanırken gün dolayısıyla esnafın yüzü yaptığı satışlarla biraz olsun gülmüş.

banner974
Babalar Günü biraz olsun esnafın yüzünü güldürdü

banner971
 
Özellikle butik, mağaza ve küçük esnafların sattıkları, başta gömlek, pantolon, t-shirt, ayakkabı ve terlik gibi hediyelerin rağbet gördüğü bize ulaşan bilgiler arasında yer aldı.
16 aydır ülkemizde etkisini sürdüren koronavirüs pandemisi nedeniyle insanların alış-veriş yapmaktan korkar olmasından dolayı esnafın işlerinin oldukça gerilemesi nedeniyle Babalar Günü’nün bir nebze esnafa nefes aldırdığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.
Birçok vatandaşın ise babalarının merhum olması nedeniyle hüzünlü bir gün geçirirken, babalarının mezarlarını ziyaret ederek onlara dua okuyup kabirlerine çiçek bıraktıkları bildirilirken, bundan da çiçekçilerin faydalandığı belirtildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.