banner913
banner932
banner1012

Aydınköylüler oh çekti

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Güzelyurt bölgesi muhabirimiz Niyazi Ergülen araçların hızını kesmek amacıyla kasis konulan Aydınköy’de köylülerin bu durumundan memnun olduklarını bildirdi.

banner974
Aydınköylüler oh çekti

banner971
Köy girişi ve içerisine kasis konulması ile ilgili Aydınköy muhtarı Tamer Tayanç’ın aylardır girişimlerde bulunduğu belirtilirken Aydınköy girişine yapılması gereken hız kasisi geçtiğimiz hafta içinde nihayet yapıldığı kaydedildi.
Konuyla ilgili muhabirimiz Niyazi Ergülen’e bilgi veren köy muhtarı Tamer Tayanç, köye girişte hızlı araç kullanan sürücülerin kasis sayesinde yavaşladıklarını söyleyerek ilgililere teşekkür etti.
Bu kasisin köy halkının uzun bir süredir yaşadığı endişeyi bir nebze olsun azatlığı ve bir rahat nefes aldıkları ifade edilerek, ancak sürücülerin de daha az süratli ve dikkatli araç kullanmaları gerektiği de vurgulandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.