banner913
banner932
banner1012

Asya Kaplan Sineği vatandaşı endişelendiriyor

banner1020

Belediye önlemini alsın lütfen, yoksa çoğalacak ve çeşitli hastalıklara sebep olacaklar

banner974
Asya Kaplan Sineği vatandaşı endişelendiriyor

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, uzmanlar tarafından bulaşıcı hastalık taşıyıcı olarak görülen Asya Kaplan Sineği’nin Güney Kıbrıs’tan sonra Kuzey Kıbrıs’ta da görüldüğü haberleri sonrasında çevreyi daha dikkatli incelmeye başladıklarını belirterek geçtiğimiz gün fotoğrafta görülen Asya Kaplan Sineği ile karşılaştıklarını ifade ettiler.
Bize kuzey sahil şeridi yerleşim yerlerinden olan Esentepe’den ulaşan vatandaşlarımız “Evet meşhur Asya Kaplan Sineğiyle Esentepe de karşılaştık. Umarız çok fazla üremeden yetkililer gerekeni yaparlar” diyerek bize gönderdikleri fotoğraflarla iddialarını doğruladılar.
Fotoğrafta görülen Asya Kaplan sineğini Esentepe civarında birkaç yerde gördüklerini ifade eden bölge sakinleri “Belediye önlemini alsın lütfen, yoksa çoğalacak ve çeşitli hastalıklara sebep olacaklar” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.