banner913
banner932
banner1012

Araçlarında yüksek sesle müzik dinlemekten ne anlıyorlar?

banner1020

Bu şekilde yüksek sesli müzik dinlemekten ne anlıyorlar?

banner974
Araçlarında yüksek sesle müzik dinlemekten ne anlıyorlar?

banner971
 

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün artan nüfusla birlikte araç sayısının da arttığına dikkat çekerek, artık yolların bir an bile boş kalmadığını ancak esas sıkıntının araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenler olduğunu ifade ederek sitemlerini paylaştılar.
Kendilerinin özellikle gündüzleri Lefkoşa’nın işlek caddelerinden biri olan Girne Caddesi üzerinde çalıştığını aktaran vatandaşlarımız bu cadde üzerinde hemen hemen hergün işyerlerinin camlarının kırılacağı korkusu yaşadıklarını ifade ettiler.
Bazı sürücülerin araçlarına taktıkları yüksek ses veren ses sitemleriyle cadde üzerinde yavaş ilerlediklerini anlatan vatandaşlarımız “Bu sürücülerin araçlarıyla caddeden geçtikleri zaman adeta camlar kırılacakmış gibi titriyor. Bu şekilde yüksek sesli müzik dinlemekten ne anlıyorlar?” diye sorguladılar.
Bu şekilde ses kirliliği yapan kişilerin polis tarafından tespit edilerek cezalandırılması gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, sürücüleri biraz daha duyarlı olmaya davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.