banner913
banner932
banner1012

Araç kullanırken telefonda konuşmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan trafikte duyarlı bazı vatandaşlarımız, ülkemizde trafik kazalarının halen daha can almaya devam ettiğini söyleyerek, bu konudaki görüşlerini dile getirdiler.

banner974
Araç kullanırken telefonda konuşmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

banner971
Özellikle tüm uyarılara rağmen araç kullanırken telefonda konuşma hastalığımızın devam ettiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Bir bakıyoruz, trafikte neredeyse 10 kişinin 4’ünün elinde cep telefonuyla ya konuşuyor ya da mesaj atmaya çalışıyor. Bu çok büyük bir tehlike” diye konuştular.
Zaten kazaların büyük çoğunluğunun dikkatsiz sürüşten kaynaklanan kazalar olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, “Dikkatsizliğin esas sebebi tabii ki cep telefonuyla konuşmak veyahut araç kullanırken başka şeylerle ilgilenmektir” dediler.
Sürücülere çağrı yapan vatandaşlarımız “Eğer cep telefonuyla konuşarak yolculuk yapmak istiyorsanız, kulaklık kullanınız veyahut kenara çekip konuşunuz” diyerek uyarıda bulundular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.