banner913
banner932
banner1012

Alkışlar Geçitkale Belediyesi’ne

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Geçitkale bölgesinden bazı vatandaşlarımız, bölgelerinde halka hizmet için canla başla uğraşan Geçitkale Belediyesi’nin takdir alacak işler yapmaya devam ettiğini dile getirerek bize gönderdikleri fotoğraflarla düşüncelerini aktardılar.

banner974
Alkışlar Geçitkale Belediyesi’ne

banner971
 
Geçitkale Belediyesi’nin sınırları içinde bulunan gerek İskele – Yonca Kavşağı anayolu üzerindeki gerekse Geçitkale – Tatlısu anayolu üzerinde bulunan ağaçların sürücüler için tehlike arz eden uzamış dallarını budayarak sürüş güvenliği sağladığını dile getiren bölge sakinleri bunun belediyenin görevi olmamasına karşın yapmasının alkışlanacak bir çalışma olduğunu ifade ettiler.
Anayollardaki bakım ve onarımın Karayolları Dairesi’ne ait olduğunun altını çizen vatandaşlarımız, ancak Karayolları Dairesi’nin yollarda değil dairede mesai yaptığını savundular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.