banner913
banner932
banner1012

Ağaçların yüzü güldü

banner1020

banner974
Ağaçların yüzü güldü

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde geçtiğimiz gün özellikle Mesarya bölgesinde görülen etkili yağmurlar nedeniyle başta çiftçiler olmak üzere birçok kişi buna sevinirken, ağaçların da yüzünün güldüğü belirtilmekte.
Yaklaşık 6 aydır ülkede etkili sağanak yağışların görülmemesi nedeniyle bazı ağaçların toz topraktan adeta yeşil olan renklerinin beyaza döndüğü ancak Mesarya bölgesinde görülen etkili sağanakların, ağaçların üzerindeki adeta kirli örtü olarak tabir edilebilecek toz toprağı alıp götürdüğü bildirildi.
Sağanak yağışlar sonrasında ağaçların yemyeşil yapraklarıyla adeta yüzlerinin gülümseye başladığı belirtildi.
Özellikle zeytin ağaçlarının bir anda canlanmış gibi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, sonbahar aylarındaki yağmurların hem zeytinlere hem de narenciyeye büyük fayda sağladığını savundular.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.