banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan: Kürsü görmek güzel

banner1020

Türkiye üçüncüsü olan Yiğitcan Hekimoğlu, “Bana güvenen insanları ufak bir hayal kırıklığına uğrattıysam bunu telafi edeceğimi bilsinler. Ama pandemi sürecini en iyi şekilde geçirerek tekrardan kürsü görmek güzel bir sonuçtu.” Açıklamasını yaptı

banner974
Yiğitcan: Kürsü görmek güzel

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu’nun milli atleti Yiğitcan Hekimoğlu,Türkiye Şampiyonası’nda
200 metre branşında Türkiye üçüncüsü olma başarısı göstermişti.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 87’nci Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda kürsüde yer alan Yiğitcan Hekimoğlu, elde ettiği derece ile ilgili açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:
“Herşeye rağmen gülmeyi, umut dolu olmayı unutmayın. Öncelikle destekleyenlere çok teşekkür ederim. Bana güvenen insanları ufak bir hayal kırıklığına uğrattıysam bunu telafi edeceğimi bilsinler.
1 sene sonra Türkiye Şampiyonasında 200m de 3.’lük kürsüsüne çıktım. Seçmede daha iyi bir derece yapmış olmama rağmen bunu finale yansıtamadım. Buda benim için bir tecrübe oldu.
Pandemi sürecini en iyi şekilde geçirerek tekrardan kürsü görmek güzel bir sonuçtu. Tekrardan herkese çok teşekkür ederim”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.