banner913
banner932
banner1012

Triatloncularımız Alanya’da yarışacaklar

banner1020

Avrupa Triatlon Gençler Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası Alanya etabında Ares, Tüfekçi ve Aspava spor kulüplerinden 10 triatletimiz yarışacak

banner974
Triatloncularımız Alanya’da yarışacaklar

banner971
Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından oluşturulan karma takım Türkiye, Alanya’da gerçekleşecek Avrupa Triatlon Gençler Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası Alanya etabına katılmak üzereAlanya’ya gitti.
Federasyona üye Ares, Tüfekçi ve Aspava spor kulüplerinden triatletlerin oluşturduğu 10 kişilik kafile bugün Antalya’ya uçtu.Alanya’da yapılacak Sprint triatlon yarışında 750 metre yüzecek, 20 kilometre bisiklet sürecek ve 5 kilometre koşacak olan sporcular Pazar günü parkura çıkacak.
Triatletler Hüseyin Arhan, Berk Bağrıkara, Buğra Korahan, Şevki Ahçıhoca, Ayşa Küçükakça, Mine Devrim, Püren Eda Gözer, Kemal Elektrikçi, Ersun Hasan, Tuğcan Özkızan’a yönetici olarak Sertaç Bozatlı, Ahmet Özsoy ve Berkay Ramiz eşlik ediyor.
Kafile Pazartesi öğlen ülkemize dönecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.