banner913
banner932
banner1012

Tazegül ve Kurt, madalyayı kazandılar

banner1020

24 Şubat Trabzon Yarı Maratonu’nda Kıbrıslı Türk atletler Hakan Tazegül ve Eser Kurt, yaş kategorilerinde dereceler elde ederek kürsüye çıktılar

banner974
Tazegül ve Kurt, madalyayı kazandılar

banner971
Her yıl yapılan 24 Şubat Trabzon Yarı Maratonu’nda Kıbrıslı Türk atletler Hakan Tazegül ve Eser Kurt, yaş kategorilerinde dereceler elde ederek kürsüye çıkma başarısı gösterdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Milli Takımı adına yarı maratonda yarışan sporcularımızdan Hakan Tazegül 40-44 yaş kategorisinde 1 saat 11 dakikalık derecesi ile ikinci oldu.Eser Kurt elde ettiği 1 saat 16 dakikalık derecesi ile 35-39 yaş kategorisinde üçüncü olarak kürsüde yer aldı. Sporcularımızın ödül töreni esnasında KKTC Trabzon Başkonsolosu Zaliha Erden de hazır bulundu.
Sekiz takımın yer aldığı yarı maratonda ayrıca Hakan Tazegül ve Eser Kurt’un yer aldığı Türk Silahlı Kuvvetleri takımı ikinci oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.