banner913
banner932
banner1012

Girne Yarı Maratonu yapıldı

banner974
Girne Yarı Maratonu yapıldı

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Girne Yarı Maratonu, bugün gerçekleşti.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kordonboyu’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde başlayan ve tamamlanan maraton 3 kilometre halk koşusu, 10 ve 21 kilometre olmak üzere üç farklı kategoride yapıldı.
Elde edilen gelirin Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ikinci etap projesi ve sokak hayvanlarının sağlık kontrolleri için kullanılacağı etkinlikte,  21 kilometre kategorisi sabah saat 08.00’de, 10 kilometre kategorisi 08.15’te ve 3 kilometrelik halk koşusu ise 10.30’da başladı.
Pandemi nedeniyle 3 yıllık bir aranın ardından gerçekleşen Girne Yarı Maratonu’na Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Atletizm Federasyonu tarafından davet edilen Türkiye Atletizm Federasyonu’nun başkanı Fatih Çintimar, yöneticileri ve sporcuları, yerli ve yabancı profesyonel sporcular da katıldı.
Türkiye’de daha önce 400 metre engelli rekorunu kıran, Survivor ’da yarışan Nagehan Karadere de maratonun halk koşusu bölümünde yer alarak katılımcılara destek oldu.
- Ödül töreni bu akşam yapılacak
Girne Yarı Maratonu'nun ödül töreni bu akşam Girne Les Ambassadeurs Otel’de yer alacak. Maratonun 21 ve 10 kilometre kategorilerinde genel klasmanda dereceye girenlere, para ödülü verilecek.
Maraton, Girne Golden Dolphin AVM ana sponsorluğunda organize edildi. 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.