banner913
banner932
banner1012

Cem Dağdelen’den tarihi başarı

banner1020

Slot alarak kendi imkanlarıyla giden Cem Dağdelen, Hawaii’deki tam ironman yarışı olan Dünya 140.6 İronman Şampiyonası’nda yer alan ilk Kıbrıslı sporcu olarak da tarihe geçti

banner974
Cem Dağdelen’den tarihi başarı

banner971
Ülkemizin başarılı triatletlerinden Cem Dağdelen Hawaii/Kona’da yapılan Dünya 140.6 İronman Şampiyonası’nı bitirerek 16’ıncı kez finişi gördü. Bugüne kadar elde ettiği başarılarla bu organizasyona slot alarak kendi imkanlarıyla giden Cem Dağdelen, Hawaii’deki tam ironman yarışı olan bu mücadelede yer alan ilk Kıbrıslı sporcu olarak da tarihe geçti. Hawaii/Kona’daki yarışa 15 kez ironman olarak özel statüyle katılan triatlet buradaki yarışı; 3.8 km yüzme, 180 km bisiklet ve 42.2 kilometrelik koşu parkurunun ardından 12 saat 19 dakikalık süreyle tamamlama başarısı gösterdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.