banner913
banner932
banner1012

Buse Savaşkan Türkiye Şampiyonu

Buse Savaşkan Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yüksek atlamada Türkiye şampiyonu olarak gurur yaşattı

banner974
Buse Savaşkan Türkiye Şampiyonu

banner971
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun (TAF) Bursa’da düzenlediği 90. Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası’nda Milli atletimiz Buse Savaşkan kadınlar yüskek atlamada Türkiye şampiyonu olarak ülkemize büyük gurur yaşattı.
Başarılı atletimiz yarışların ikinci gününde kadınlar yüksek atlamada piste çıktı. Buse 1.76’lık derece ile yarışa başlarken sırasıyla 1.79 ve 1.82’iyi de ilk haklarında geçmeyi başardı.
Sporcumuz 1.86’lık dereceyi ikinci hakkında geçerek Türkiye şampiyonluğunu garantiledi.
Bu sezon 1.88 ile hem kendisinin hem de Türkiye’nin en iyi derecesine sahip olan Buse kariyer derecesi için çıta yüksekliğini 1.90’a çekti. Sporcumuz 3 hakkında 1.90’ı geçemedi ancak 1.86’lık derece ile Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu.
Ödül töreninde sporcumuz Buse Savaşkan’a madalyasını KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı takdim etti.
Sakallı Buse’yi kutladı, Yüksel’e teşekkür etti
Ferhat Sakallı ödül töreni sonrasında sporcumuz Buse Savaşkan’ı başarısından dolayı kutlarken antrenörü Cahit Yüksel’e de teşekkür ederek ikiliye ilerleyen süreçte başarılar diledi. Sakallı ayrıca bu akşam İstanbul’a giderek Akdeniz Oyunları’na katılmak için Türkiye Atletzim Milli Takımı kafilesine  katılacak Buse’ye ve antrenörü Cahit Yüksel’e Akdeniz Oyunları’nda başarılar diledi. 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.