banner913
banner932
banner1012

Buse Savaşkan, Balkan üçüncüsü olmaktan mutlu

banner1020

banner974
Buse Savaşkan, Balkan üçüncüsü olmaktan mutlu

banner971
Yüksek atlamada Türkiye şampiyonluğu bulunan,Balkan üçüncüsü milli sporcu Buse Savaşkan, iyi bir çıkış yakaladığını ve bunu sürdürmek istediğini aktardı.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile birlikte İstanbul’da düzenlenen 26. Balkan Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası basın toplantısınakatılan milli atletimiz Buse Savaşkan burada açıklamalarda bulundu.
Buse Savaşkan,26. Balkan Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nın Türkiye’de düzenlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu organizasyonda büyüklerde 2. kez yarıştığını belirtti.
Güzel bir çıkış yakaladığını belirten Buse Savaşkan,yarışta iyi derece elde edip, Balkan üçüncüsü olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.