banner913
banner932
banner1012

Buse Akdeniz Oyunları’nda yarışacak

banner1020

Bursa’da düzenlenen 90. Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yüksek atlama branşında 1.86’lık derecesi ile Türkiye şampiyonu olan Buse Savaşkan, Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Milli Takımında yer alıyor

banner974
Buse Akdeniz Oyunları’nda yarışacak

banner971
Ülkemizin elit atletlerinden Buse Savaşkan, Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Milli Takımı adına yarışacak.
Geride bıraktığımız hafta sonu Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Bursa’da düzenlenen 90. Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yüksek atlama branşında 1.86’lık derecesi ile Türkiye şampiyonu olan Buse, başarılarına bir yenisini eklemişti.
Cezayir’in Oran şehrinde başlayan 19. Akdeniz Oyunları’na katılan 40 kişilik kafile ile bu ülkeye giden Buse, 30 Haziran’da başlayacak atletizm branşında 3 Temmuz Pazar günü yarışacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.