banner913
banner932
banner1012

Atletlerimiz Türkiye’yi, Romanya’da temsil edecek

banner1020

Milli atletlerimiz Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın, Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenecek olan Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yarışacaklar

banner974
Atletlerimiz Türkiye’yi, Romanya’da temsil edecek

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu’nun milli atletleri Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın, 19-20 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenecek olan Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yarışacaklar.
Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlar sonrasında Türkiye milli takımına seçildi. Atletlerimiz bugün  organizasyona katılmak için kafileyle birlikte Romanya’ya hareket etti.
4-5 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Buse Savaşkan yüksek atlama branşında 1.79’luk derecesi ve Tuğba Aydın ise uzun atlama branşında 5.79’luk derecesi ile Türkiye şampiyonu olmuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.