banner913
banner932
banner1012

Yolda ikaz yapan işçiye çarptı

banner1020

Lefkoşa’da inşaat alanından iş araçlarının caddeye çıkacak olmasından dolayı yaya geçidi üzerinde trafik akışını sağlamak için elinde kırmızı bayrakla yol içerisinde duran 28 yaşındaki Jemal Uddin, aracın çarpmasıyla yaralandı

banner974
Yolda ikaz yapan işçiye çarptı

banner971
 
 
Lefkoşa Osman Paşa Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada, 28 yaşındaki inşaat işçisi Jemal Uddin yaralandı.  
Saat 13.20 sıralarında, 28 yaşındaki Fatma Özdemir, JY 043 plakalı salon aracı ile batı istikametine doğru seyrederken, Rendo Coffee önlerine geldiği sırada dikkatsizliği sonucu, inşaat alanından iş araçlarının caddeye çıkacak olmasından dolayı yaya geçidi üzerinde trafik akışını sağlamak için elinde kırmızı bayrak ile yol içerisinde duran 28 yaşındaki Jemal Uddin'e çarptı.
Kaza sonucu yaralanan Jemal Uddin ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.