banner913
banner932
banner1012

Yeniboğaziçi'nde yangın panik yarattı

banner1020

Yeniboğaziçi'nde kaynak makinesinden çıkan yangında otobüs durakları, sulama boruları ve meyve ağaçları yandı

banner974
Yeniboğaziçi'nde yangın panik yarattı

banner971

Yeniboğaziçi'nde, kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu çıkan yangında, 20 dönümlük alan içerisindeki kuru otlar ile Yeniboğaziçi Belediyesine ait otobüs durakları, plastik sulama boruları ve bazı evlerin avlusundaki çeşitli meyve ağaçları yandı. Olayda ihmalkarlığı olduğu tespit edilen kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polisten verilen bilgiye göre, saat 12:30 sıralarında, Yeniboğaziçi'nde İ.G.(E-52), kullanımındaki kaynak makinesi ile kaynak yaptığı sırada, makineden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu yangın meydana geldi.  Yangın polis itfaiye ve Orman Dairesi ekipleri ile Yeniboğaziçi Belediyesi çalışanları tarafından söndürüldü.  Yangın sonucu 20 dönümlük alan içerisindeki kuru otlar ile Yeniboğaziçi Belediyesine ait otobüs durakları, plastik sulama boruları ve bazı evlerin avlusunda bulunan muhtelif meyve ağaçları yandı.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.