banner913
banner932
banner1012

Yangın Altınova ve Ağıllar köylerine ilerliyor

banner1020

banner974
Yangın Altınova ve Ağıllar köylerine ilerliyor

banner971

Mersinlik bölgesinde dün saat 14.00'te başlayan ve halen kontrol altına alınamayan yangın, Altınova ve Ağıllar köylerine doğru ilerliyor.

Yangın bölgesinde bulunan İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiğini; Altınova'da mandıralar bölgesinin, Ağıllar bölgesinde ise Buluşa Manastırı'nın tehdit altında olduğunu açıkladı.
İSKELE BELEDİYESİ'NDEN ACİL DURUM ÇAĞRISI
Öte yandan İskele Belediyesi bölge halkına acil durum çağrısı yaptı.
Çağrı şöyle:

Mersinlik Bölgesi’nde devam eden yangının, rüzgarın etkisiyle yön değiştirmesinden dolayı; Altınova- Ağıllar ve Topçuköy arasında BANGOLAR olarak bilinen yerin üst kısmında kalan ve özellikle orman arazisine yakın yerde bulunan, şahıslara ait sürülmemiş araziler tehdit oluşturmaktadır. Söz konusu bölgede arazisi olan vatandaşlarımızın çok acil olarak arazilerini sürmeleri gerekmektedir. Traktörü olan vatandaşların da arazi sahiplerine yardımcı olmaları önemle rica olunur.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.