banner913
banner932
banner1012

“Vandalizm bitmiyor”

banner1020

Mağusa Suriçi Othello Kalesi önündeki yönlendirici tabelalar zarar uğratıldı

banner974
“Vandalizm bitmiyor”

banner971
 
Mağusa Sivil Toplum Platformu kurucularından MASDER Başkan Yardımcısı Serdar Atai sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mağusa Suriçi Othello Kalesi önünde bulunan ünlü sanatçı William Shakespeare’ın büstünün çalınmasının ardından aynı noktada bulunan MASDER’ın yönlendirici tabelalarının hedef alınarak, zarar uğratıldığını ifade etti.
Serdar Atai’nin paylaşımı şu şekilde:
“Mağusa Suriçi Othello Kalesi önünde Vandalizm bitmiyor! Şekspir’in büstü çalındığında güvenlik kameralarına acil ihtiyaç olduğunu bir kez daha yazıp söylemiştik. Aynı noktada bu sefer de MASDER’in yönlendirici tabelâları hedef alınıp zarara uğratıldı. Şekspir büstü faili meçhul kalmaya devam ettikçe, bu tip olaylar da yaşanmaya devam edecektir.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.