banner913
banner932
banner1012

Trafik suçundan durdurulan araçta 3 kişi uyuşturucudan tutuklandı

banner1020

Trafik suçu nedeniyle durdurulan araçta ve evlerinde uyuşturucu bulunan üç kişiyi tutukladı

banner974
Trafik suçundan durdurulan araçta 3 kişi uyuşturucudan tutuklandı

banner971
Güzelyurt’ta trafik suçu nedeniyle durdurulan araçta uyuşturucu bulan polis, araçtaki üç kişiyi tutukladı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün Büyük Ada Sokak üzerinde, işlemiş olduğu trafik suçundan dolayı trafik ekipleri tarafından durdurulan Y.A.(E-26)’nın kullandığı ve İ.A.M.B.(E-26) ile A.D.(E-23)’nin yolcu olarak bulunduğu araçta yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bir adet elle sarılmış sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu şahıslar tutuklanırken, yürütülen soruşturma kapsamında birlikte kalmakta oldukları Gönyeli’deki evlerinde yapılan aramada ise yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.