banner913
banner932
banner1012

Tabancayı çalışanı yerleştirmiş

banner1020

Lefkoşa’daki işyerinde tabanca ve şarjörü ile 8 adet canlı mermi bulunduran İsrafil Felek’e 6 gün daha tutukluluk verildi. Zanlının avukatı, tabancanın Felek’in çalışanı tarafından yerleştirildiğini ve KKTC’den dün gece çıkış yaptığını iddia etti

banner974
Tabancayı çalışanı yerleştirmiş

banner971

 
 
Lefkoşa'da meydana gelen Kanunsuz Ateşli Silah Tasarrufu, Kanunsuz Patlayıcı Madde Tasarrufu meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı İsrafil Felek dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ali Gencer, olguları aktardı. Polis, zanlı İsrafil Felek’in Kanunsuz Ateşli Silah Tasarrufu, Kanunsuz Patlayıcı Madde Tasarrufu suçundan methaldar olduğunu belirtti.
Polis, 29.08.2022 tarihinde saat 17:00 raddelerinde Şht Mustafa Ruso Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ve Lefkoşa’da sakin 43 yaşındaki İsrafil Felek’in sorumluluğunda bulunan Rex Oto isimli iş yerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada konu işyerinin yatakhanesi içerisinde İsrafil Felek’in yatmakta olduğu yatağın şiltesi altında 1 adet siyah renk seri numarası tespit edilemeyen Browning marka tabanca ve üzerinde takılı vaziyetteki şarjörü, şarjör içerisinde 8 adet 9mm. çapında mermiler bulunup emare olarak zaptedilmiş olup adı edilen suçüstü hali gereği tutuklandığını anlattı.
Polis, soruşturmanın devam ettiğini, tabancaya balistik inceleme sonucunun beklendiğini söyledi.
Polis, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 6 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlının avukatı Sedef Özzafer, tabancanın zanlının çalışanı tarafından yerleştirildiğini ve KKTC’den dün gece çıkış yaptığını iddia etti. Polis, araştırmaların sürdüğünü belirtti. 
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 6 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.