banner913
banner932
banner1012

Suçunu itiraf etti

banner1020

Gönyeli’de kendisine misafirliğe gelen arkadaşının 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunan Alparslan Kılıç cezaevine gönderildi

banner974
Suçunu itiraf etti

banner971

 
Gönyeli’ de kendisine misafirliğe gelen arkadaşının 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklanan zanlı Alparslan Kılıç mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Gültekin Sancar olayla ilgili bulguları aktardı. Sancar huzurda bulunan zanlı Alparslan Kılıç’ın 5 Kasım 2022 tarihinde saat 15:00 raddelerinde Gönyeli ’de İsimsiz apartmanın 3 numaralı dairesinin salonu içerisinde ayni eve misafirliğe gelen arkadaşının 12 yaşındaki kız çocuğuna, kuşları gösterdiği sırada cinsel davranışla sağ eli ile sol göğsünü okşamak sureti ile Çocuğun Cinsel İstismarını yapıp Cinsel Saldırıda bulunduktan sonra, “İnsanların da cinsel organları olur erkeklerinki serttir dokunmak istermisin” demek sureti ile Cinsel Tacizde bulunduğunu söyledi. Polis olayın küçük kızın annesine olanları anlatması üzerine ortaya çıktığı ve polise gelerek şikâyetçi olduklarını mahkemeye aktardı. Polis yapılan şikâyet üzerine zanlının mahkeme emri ile tutuklandığını ve polise önce sözlü beyanda sonrada gönüllü ifade verdiğini ve suçunu itiraf ettiğini söyledi. Polis meselenin ciddi bir mesele olduğunu belirtip, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlının işlediği suçun ciddiyetine ve serbest kalması halinde kamu düzeninin bozulacağına değinip, 1 ayı aşmamak üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.